Det första jag skrev…

Hej kära bokälskare! Jag har skapat en ny hemsida. Det tänker jag fira med att visa er något av det första jag skrev som barn. Vilken tur att min mamma och pappa har sparat så mycket av mina alster. Inget går upp emot att som vuxen få bläddra igenom ”Lejonmode – mode för lejon OCH andra djur.”

Klicka på bilden för att se framsidan till boken!

När du känner riktig skrivarglädje är inga projekt för små eller stora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s