Katarinas eminenta detektivbyrå

Nu är det spikat! Katarinas eminenta detektivbyrå. Så blir namnet på en av mina mysdeckarserier som publiceras med Lind och Co 2021. Inte nog med det, vi har också skrivit avtal för sju hela böcker i serien. Så bänka er inför en långkörare. De första fyra historierna ges ut till sommaren som ljud och e-böcker.

Katarina är revisorn som ständigt undrat om hon är skapt för något mer spännande än bokslut och revisioner. När underliga saker sker både på jobbet och i i lilla radhuskvarteret på Malmudden, Luleå, får hon än mer anledning att fundera över vad framtiden har att erbjuda för just henne. Tillsammans med hennes bästa vän och granne Greta, ger hon sig iväg på äventyr där det blir svårt att backa. Men att backa har heller aldrig varit hennes grej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s