Författarbesök & föreläsningar

Traditionellt författarbesök

Jag besöker gärna ert bibliotek eller annan verksamhet för att prata om min författarresa och mina böcker. Om så önskas ger jag goda råd kring skrivande och kreativitet.

Besök på skolor

Efter fyra publicerade barnböcker och tre nya på gång inför 2023 vore det roligt att få besöka just er skola för att prata om hur det är att arbeta som författare. Det blir en föreläsning med bild och ljud, där barnen får vara delaktiga i det som sägs och görs.

Att skriva om anhörigskap

Anhöriga är en grupp jag ständigt väljer att skriva om. Både i feelgoodromanen ”Som i ett vykort”, Arvidsträsk-serien och en ny deckarserie som utspelar sig vid kusten mellan Luleå och Piteå skärgård, försöker jag ge en röst åt alla anhöriga där ute. Därför pratar jag gärna om varför jag valt just detta tema. Jag ger också tips och råd kring hur man kan välja att skriva om sin egen situation. Anhöriga är enligt mig en grupp som behöver få synas och höras mer.

Starka seniorer

Efter att ha arbetat med äldre hela mitt yrkesliv, har jag hittills valt att alltid ha med starka seniorer i mina böcker – både de med vuxna som målgrupp och i mina barnböcker. I ”Gröna Villan” smyger jag in en hel del samhällskritik när jag väljer att låta mitt seniorgäng ta sig an vardagens orättvisor. Jag besöker gärna er pensionärsorganisation eller annan verksamhet där jag pratar om varför seniorer är mina favorit-huvudpersoner.

Kontakta mig för mer information!