Som i ett vykort

Efter en lång tids frånvaro återvänder Ida till sin vykortsliknande hemby, men där är inget som det brukade vara. Hennes förr så ordningsamma pappa, Sten, är som förbytt och den lokala besöksnäringen har blivit utkonkurrerad av ett osmakligt tomteland i tornedalska Santajärvi. En lösning på problemet är att bygga ett hotell i byn, men den charmiga entreprenören Emil håller både byn och Idas känslor på halster.

Allteftersom tiden går dras Ida längre in i kampen för att rädda det lilla samhället, samtidigt som hon till varje pris måste hjälpa sin pappa. Men hur stöttar man någon som inte ser sitt eget behov av hjälp?

Som i ett vykort är en feelgoodroman om familjerelationer och en liten bys kamp för överlevnad i den norrbottniska idyllen.

Finns där böcker finns!

Utdrag ur recensioner:

Recensioner:

”Flyhänt, rappt och roligt” – Aftonbladet

”Fin feelgood om familjerelationer och en liten bys kamp för överlevnad” – Femina

”En riktigt fin debutroman och en feelgood med alla de rätta ingredienserna. Det är också en mycket vacker skildring av en far- och dotterrelation och en kärleksförklaring till landsbygden och Norrbotten, och Luleå.” Anna Lönnqvist – bästsäljande feelgoodförfattare

”Som läsare dras man in i det lugna bytempot. Ett säkert kort för många på stranden.” Frida Jönsson, BTJ

”Riktigt välskriven och läsvärd feelgood.” Agneta Krohn Strömshed – boktipsare i Norrbotten

”De som gillar feelgood kommer att få en ny favorit, det har jag fått.” Jenny Shima – boktipsare Instagram